Naast een plek waar je tot rust mag komen, draai je mee in de dagelijkse routine van het gezin.

Als de kinderen op school zijn, neem ik je mee de polder in, naar de tuin of gaan we iets lekkers bakken in de keuken. Dit betekent dat ik van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 14:00 jouw vertrouwenspersoon en luisteraar ben.

Jij mag aangeven wat je nodig hebt.

Naast het bieden van persoonlijke opvang ben ik holistisch kindercoach en begeleid ik ouders en kinderen. Dit doe ik doormiddel van verschillende methodes. Of ik deze methodes inzet tijdens jouw verblijf is bespreekbaar.

Als je meer wilt weten over welke methodes ik gebruik als holistisch kindercoach, zoals bijvoorbeeld Reflexintegratie (MBL, RMTi, QRI), Kind in Evenwicht /NEI, Geboorte in Kaart en NLP coaching kan je mijn website bezoeken: www.bikkelsmetprikkels.nl

Waar wordt jij blij van…

Wat maakt jou gelukkig…

Wat heb jij nodig…

Dit mag je bij mij ontdekken!

Jij bent de belangrijkste persoon van jouw leven!