Ik ben Thessa, 38 jaar jong en ervaringsdeskundige op het gebied van “foute mannen” en je verliezen in een relatie. Dit deed ik in het verleden met regelmaat, maar er kwam een tijd dat dit voorbij was. Er was een punt, wat voor mij het diepte punt was van dit alles…. en wat ik toen nodig had was…. Een plek om weer tot mijzelf te komen.

Volgens de crisisdienst was ik depressief (voor mij is dit label van een verzameling gedrag wat ik liet zien) depressief was ik niet, ik wist alleen even niet hoe ik verder moest). Het pilletje wat ik slikken moest om rustig blijven slikte ik 1 dag. Daarna besefte ik dat ik rust en ruimte nodig had. Ik wilde even weg uit mijn omgeving.

Geen hotel of een weekendje weg. Ik zocht een plek waar iemand voor mij zorgde, waar ik kon slapen, kon eten en gewoon mocht zijn. Ik wilde gezien, gehoord en geliefd worden.

Ik had het geluk dat ik die mogelijkheid in mijn verre familie vond… maar ik weet nog goed dat er geen andere mogelijkheden waren toen ik speurde op internet.

Nu ruim 15 jaar later wil ik jou deze opvang bieden….

Ik ben niet meer wie ik was…. Ik heb geleerd met vallen en opstaan. Ik ben gegroeid en had deze ervaring niet willen missen. Het heeft mij gemaakt wie ik nu ben. Oprecht, eerlijk, zelfstandig en authentiek. En ik weet dat er ook een powervrouw in jou schuil gaat.

Alles heeft een reden, tenminste daar geloof ik in. Jij komt hier sterker uit!

Dit ging over mij….

Dit is mijn gezin 🙂

Wij zijn Thessa & Richard en wonen met onze tweeling Lieke & Isabel in de Ouderkerk aan den IJssel van de Gemeente Krimpenerwaard. Samen met onze doodle Pip, onze twee poezen Amber en Kitty en de 3 kippen zonder naam.

Thessa is Holistisch Kindercoach in haar eigen praktijk “Bikkels met Prikkels”.

Richard is naast beroeps brandweerman, vrijwilliger bij Post Ouderkerk aan den IJssel en eigenaar van zijn eigen timmerbedrijf.

Lieke houdt van voetbal, danst, turnen en buitenspelen met haar vriendinnen.

Isabel is net gestopt bij de turnselectie en is aan het onderzoeken of ze toneel wil gaan spelen of misschien toch zingen…

We zijn een gezellig doorsnee gezin en ontvangen jou graag.

Ons gezin